dilluns, 29 de juliol del 2013

Amb B de Bernat i P de Pocoyó

Sembla mentida que ja faci un any que vaig fer el meu primer pastís de fondant. Els cupcakes van començar una mica abans.. però els pastissos van arribar al mateix moment que el Bernat.
 
I can’t believe it’s already been one year since I made my first fondant cake. Cupcakes started a bit earlier... But cakes arrived at the same time as Bernat.

 
Aquest any per celebrar-ho li he volgut fer un altre.. i aquest cop ell ha pogut gaudir-lo una mica més.
As a celebration I wanted to bake another one for him, so this time he could enjoy it a little more.
 
Com sempre triar el tema ha estat difícil.. com no em decidia la part de sota està dividida en dos parts.. si el mires per un cantó el motiu és més marítim..  i per l’altre molt més automobilístic.
As always, choosing the theme was a bit hard. I couldn’t decide, so I made it two-sided. One side has a “maritime theme” and the other one an “automobile theme”.
El que li va agradar més, però, em sembla que va ser el Pocoyó de sucre que estava a dalt de tot.. pobret... no va durar gaire... ara ja puc començar a planejar quin serà el seu pastís dels dos anys.. juasjuasjuas
What he liked the most, though, was the sugar-made Pocoyó on top of the cake. Poor thing didn’t last long! Now I can start planning his next birthday cake!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada