dimecres, 24 de juliol del 2013

La miniVanessilla se’n va en moto - “MiniVanessilla” rides away

Les modes americanes ens han envaït. Els cupcakes, macarons, cake pops i les cookies han inundat la nostre cuina. El scrapbook i el decopatch els nostres armaris. I finalment les baby showers i els diaper cakes les nostres habitacions infantils... M’ENCANTA!! Jajaja

We are surrounded by American trends. Our kitchens are stuffed with cupcakes, macaroons, cake pops and cookies. Scrapbook and Decopatch have invaded our closets. Baby showers are so much more common, and there’s a diaper cake in every new-born’s room. I LOVE IT!


 
Doncs sí, no era una crítica, em declaro completa i obertament fan de totes aquestes “modes” que no em deixen navegar lliurament per casa perquè no paro de xocar amb capses de materials.

Les “baby showers” m’agraden molt. Crec que és una bona manera de celebrar l’arribada d’un nadó. Els regals ajuden a que la “nova família” no hagi de fer front a una despesa econòmica tant gran per adaptar-se al nou nen/a i la festivitats de la diada recalcarà les emocions positives que envolten un embaràs demostrant a la mare que no està sola en tots aquests canvis que arriben.

As you can see, it wasn’t a complaint. I am an absolute fan of all those trends that won’t let me move around my house because it’s packed with material boxes. I love baby showers. I think they’re a great way of celebrating a baby’s arrival. Presents economically help the “new family” and the party is all about making the parents aware they’re not alone against all the upcoming changes.

 
Vaig decidir crear els Diaper cakes com un regal comunitari, una cosa per regalar entre varies persones a la família que espera i que alhora els sigui molt útil. I és que.. què més pot necessitar aquesta família que bolquers.. i molts bolquers? Fer-ho en forma de moto només és posar-hi una petita “guinda” al pastís.

I decided to create diaper cakes as a communal presents. A few people can contribute to the present and it is very useful for the future parents. What will they need more than diapers? Making it in the shape of a motorbike is merely a final touch.
 
 
En els meus pastissos sempre apareixen coses de Handmade by Nita. En aquest cas la moto porta: una manta polar, un agafaxumets, unes sabatetes, un biberó d’aigua, un pitet de babes i un pitet normal. I clar... 24 bolquers i una super-estupenda matrícula personalitzada de goma eva!.

All my diaper cakes include Handmade by Nita products. In this particular case, the motorbike includes a blanket, a dummy holder, a pair of shoes, a water baby bottle, and two bibs. And, of course, 24 diapers and a personalised number plate made of EVA.

 

1 comentari: