dimarts, 24 de setembre del 2013

1.... FELICITATS ROC! – HAPPY BIRTHDAY ROC!

Les vacances acaben, torno del meu fantàstic viatge i la realitat em fa balancejar més que no pas el meu petit mareig de terra ferma.. jejeje. S’ha acabat el relax i la bona vida... cal posar-se a la feina... però.. quina millor manera pot ser que fer-ho dolçament i a poc a poc?

Holidays ended, and when I returned from my fantastic trip I ran into reality. My relax is over... It’s time to work ... but… There’s a sweeter way to start than do it slowly?


Doncs si, aprofitant que encara no ha començat la meva “feina real” aquesta setmana m’he dedicat a la part més dolça de la meva vida.. Bueno.. les dues parts més dolces.. la pastisseria i la família. A finals d’estiu és una època de grans aniversaris.. així que a principis de setembre sempre és una època de grans celebracions.

Since my usual job it’s on “hold”, I dedicated this lasts weeks to the sweetest part of my life. .. Well... to the two sweeter parts of my life... cakes and family. Late summer is a full time of great birthdays... so… the beginning of September is always a full time of great celebrations.
 
 
Comença el compte enrere de la setmana tràgica de les dietes amb el primer aniversari del fill de la meva cosina, el Roc.. i quin millor pastís que fer-li que un tractor groc?? A l’estil de bob el manetes però amb un petit toc Handmade by Nita.
I will start my birthday’s countdown with my cousin’s son first anniversary, Roc… and what can be better than a yellow tractor cake? Yes, it’s like “Bob the Builder” but with a little touch of Handmade by Nita.
 
 
 
Coca de iogurt de xocolata blanca, de xocolata negra, buttercream.. en fí.. tots els habituals barrejats i tintats de  fondant de color groc! Ah! I rodes de donuts de xocolata! Tot un èxit i amb un gran final.. aquest cop no n’ha sobrat ni una mica... si és que.. jo no sé fer pastissos petits!!! Sempre ho intento però mai ho aconsegueixo.. sort que érem bastants!! Jejeje.
White chocolate yogurt cake, dark chocolate, buttercream... I mixed all of the usual ingredients and covered it with yellow fondant! Oh! And I added chocolate donut wheels! Spectacular! It was a success. .. And this time it has not exceeded one bit! Yeah, I do not know how to make smaller cakes! I try it every time but never get it... I was lucky we were enough! hehehe
Al principi vam tenir un petit ensurt amb l’espelma, la irresistibilitat del foc i el any de vida.. jejeje.. així que el meu pobre “nebot-valencià” estava una mica reticent d’acostar-se al seu tractor.. però.. com podeu veure a la foto... em sembla que la dolçor del pastís ho va superar tot.. amb quina afició s’hi tirava!!! He trobat el meu millor fan.. i això... sempre és la millor recompensa ;-)
Mixing 1 year and fire it never goes well, so at first we had a little scare with the candle… resulting that Roc was a little hesitant to approach his new truck, but… as you can see, the sweetness of the cake won it all. I think I have found my best fan… and this.. is always the best reward ;-
Finalment m’agradaria demanar perdó per la tardança en aquest post. La meva traductora “oficial” s’ha mudat a Londres d’erasmus i jo intento aprofitar tot el temps possible per muntar la meva petita tenda a Etsy… aquests dies són una mica estranys... així que sento les meves traduccions macarròniques (la meva gramàtica en anglès mai ha estat la meva millor arma) i per anar tant lenta amb els posts... espero tenir bones notícies en breu sobre la tenda!!
 Finally I would like to apologize for my tardiness in this post, My “official” translator has recently moved to London and I’m working nonstop trying to open my own space to sell online on etsy... These days are… weird. I’m really sorry for my “strange” English and to go so slow with the posts.)
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada