dijous, 10 d’octubre del 2013

1, 2, 3.... FELICITATS GEMMA! – 1, 2, 3... HAPPY BIRTHDAY, GEMMA!

Finalitzem la setmana pastissera amb un aniversari agredolç.. que la teva cosina petita faci 18 anys.. només et demostra que .. tu ja fa temps que els vas fer J

A bittersweet thought to end the baking week: the fact that my youngest cousin just turned 18 only proves that I was that age a long time ago J

Després del xoc inicial de l’edat real de la meva cosina arriba l’hora de la celebració.. pensar els regals, què posar-se.. i sobretot.. quin pastís portar... això de convertir-se en la pastissera de la família comporta les seves “obligacions” i deures ;-)
After the initial “shock” it was time to celebrate – think of the presents, what to wear and, above all, which cake to bring. Having become the pastry chef of the family implies certain “obligations” and duties!
 
 
 
Hi havia moltes opcions de pastís, la Gemma és una dona molt ocupada i amb uns interessos molt variats... la biologia humana, el teatre, l’escoltisme, el bàsquet, bigues, els gats, els amics, el carnet de conduir que segur que aconseguirà treure’s abans que jo... en fí.. que les possibilitats eren tantes que vaig acabar optant per el típic (encara que és el meu primer) pastís en forma de 18. Això em donava un ventall prou ampli de decoracions per poder-ho intentar posar tot i a més.. al ser doble pastís.. també doble recepta.. no??
There were many cake options, since Gemma is a very busy girl and has a wide range of interests: human biology, theatre, boyscouting, basketball, Bigues, cats, friends, and that driving licence she will surely get before me. The possibilities were so many that I decided to make the typical 18-shaped cake. This choice allowed me to decorate it with several topics. Moreover, double cake means double recipe!
Doncs això, al final el 1 ha acabat fent-se amb la última recepta de coca de iogurt amb virutes de xocolata, buttercream de Nutella i maduixes... mmmm.... i el 8.. doncs el meu incondicional coca de iogurt de xocolata negra, buttercream de xocolata blanca, mermelada de frambuesa i ganatxé de xocolata negra...)... mmm.. em sembla que la xocolata predomina per sobre de tots no??
The recipe for number 1 was the same that the one for the previous cake: yoghurt cake with chocolate and strawberry bits and Nutella buttercream. Yummy! Number 8 was a dark chocolate yoghurt cake with white chocolate buttercream, raspberry jam and dark chocolate ganache. Chocolate was the winning flavour!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada