dilluns, 21 d’octubre del 2013

Les londoners dolls es preparen per a l’hivern

Doncs si, comença a arribar el fred i les meves Londoners Dolls volen estar a la última.. així que els he començat a adaptar els gorros, bufandes, jerseis i pantalons al nou clima que s’acosta.

Winter is coming, and my Londoner Dolls are always in vogue. I started making hats, scarfs, jumpers and pants for their size.


Crec que d’aquí poc podrem començar a presentar-nos a la passarel·la gaudí o a alguna d’aquestes.. perquè entre les grans models que tinc i les idees que em venen al cap per fer... ja es poden preparar els grans dissenyadors.

I think soon enough we will be able to attend a fashion catwalk, because my “models” are giving me great creation ideas. Brace yourselves, big designers!

 
Aprofito també per ensenyar-vos alguns models de londoner i dir-vos que es poden fer a gust del consumidor.. al igual que també es poden fer els gorros o bufandes que els faig per a adults o nens per tal de anar a joc ;-) .

These are some of the Londoner models, but they can be made to your liking. Moreover, the hats I make for adults or kids can be made for Londoner Dolls.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada