Planejar un pastís per algú que t’ha vist com feies tots els pastissos és
una mica difícil. Sempre intento que tots els pastissos siguin especials i
sorprenents... però com fer-ho per a la meva mare, amb qui visc cada dia??
Planning someone’s cake is always difficult… But it becomes harder when
this someone lives with you and has seen every cake you’ve ever made.. I always
try new and surprising things for each one of my creations… but... which would
be the right one for my mum?
Per tal de poder innovar una mica la meva germana va tenir una gran idea,
perquè no hi afegíem fotos comestibles? Així que amb aquest nou repte al davant
em vaig disposar a fer el pastís. Les fotografies les vaig imprimir a una tenda
que està molt aprop de casa, és nova i la veritat és que està molt bé. Està
molt bé això de tenir tendes especialitzades al barri, i no haver d’anar sempre
al centre o a l’altre punta de Barcelona per comprar alguna cosa .. també fan
cursets i coses d’aquestes.. encara no ho he provat.. però s’haurà de mirar... http://www.waraochocolates.com/
My sister gave me a great idea for trying to surprise her. Would it be
possible to mix cakes and photos? Maybe make the photos eatable? With all that
in my mind I planned this cake. I printed the photos in a confectioner’s shop
that has just opened near my house. Having specialized shops around the corner
is great, because I can always go and get last minute ingredients. They also offer courses and other similar
things... You can check in their web.. http://www.waraochocolates.com/
El pastís està fet de coca de iogurt de maduixa – buttercream de xocolata
blanca – melmelada de maduixa – coca de iogurt de xocolata negra – ganatxé de
xocolata negra - fondant... molt bona
combinació la veritat!!! Les decoracions estan fetes de... el tauler de
apalabrados està fet de xocolata blanca per modelar, les fotos estan impreses
en full de sucre i la nina (ma mare) està feta de fondant...
The cake had several layers: 2 cm of strawberry yogurt cake, white
chocolate buttercream, strawberry jam, 3 cm of chocolate yogurt cake and dark
chocolate ganache. All was covered in fondant. With regard to the decorations,
the Words With Friends board is made of moldable white chocolate, the printed
photos are made in sugar page and my “mini-mum” is made of fondant.
Per acabar us presento els primers Cakepops que he fet.. d’aspecte encara
els he de millorar però de gust van quedar molt bé. Els he fet aprofitant les
masses de coca de iogurt que no vaig fer servir en els pastissos de la meva
mare i del meu pare, amb buttercream de xocolata blanca i/o negra i sucats en
xocolata fosa o candymelts. Els vaig fer per l’aniversari de la meva cosina Noe
i de la meva amiga Susana... Bueno.. i tothom que està al meu voltant s’ha
emportat algun cakepop de regal.. perquè en tenia mooooolts!
And finally, to end my cooking week, I made my first Cakepops. I know
that I have to improve the looks, but I can assure you that they tasted very
well ;-). I made them using the spare yoghurt cake mixed with chocolate (white
or dark) buttercream. The outside is made with melt chocolate or
candymelts. I made these Cakepops as a birthday present for my cousin Noe and
for my dear friend Susana. I still have some of them in my kitchen so everyone
that comes to see me can have one too.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada