diumenge, 7 d’abril del 2013

Pitets per a totes les ocasions

Les meves habilitats amb l’agulla i el fil he de dir que són bastant limitades, encara que sembli impossible mai he tingut la paciència necessària com per aprendre a fer la vora a uns pantalons, arreglar un estrip o cosir un botó. Però.. suposo que algun dia m’hi havia de posar no?

Abans d’endinsar-me en el món de la costura amb patrons, mesures i teles... he decidit fer la prova amb els pitets.  


Aquest és el pitet típic per menjar, amb una butxaca d’un color més vistós i modern. És gran, innovador i pràctic. Fet de tela de cotó i amb un revés de tela de tovallola. Així tot el menjar quedarà al pitet i no haurem de canviar al nen/a després de cada menjar.


Una altre cosa que també he comprovat és que el concepte que els nens i les nenes petits són uns babosos.. és completament cert!!! Els nens vulguis o no durant els primers mesos fan molta baba, sobretot quan els comencen a sortir les dents.. la part de davant de les samarretes sempre acaben molles i això no és bo.. i menys a l’hivern!  Per això els següents pitets que vaig fer són els especials per a babes. De moment n’he fet dos models. Són triangulars. El primer és per a l’hivern i és que està fet de tela de cotó i de tela polar... (reversible!) i el segon és més de cara a l’estiu ja que està fet amb dos teles de cotó i una tela impermeable al mig (també reversible).
 

Finalment.. cal dir que per tal de que el conjunt sigui completament “xic” és necessari afegir-hi un aguanta-xumets. És simple, bonic i pràctic. Enganxes el xumet a una banda, l’altre al pitet o la roba i ups.. quan el xumet es cau de la boca del nen no va a parar al terra ni es cau del cotxet!!! Voilà!! Ja tenim el pack perfecte! No?


Pròximament podreu veure nous models i colors a la pàgina del facebook!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada